Hayatın Yeni Nabzı BlueHayat.Com

Tam Versiyon: 100 kontör alacam üyelere
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
7 bin msj sayısına ulaşan ilk üyeye 100 kontör alacam ne dersiniz çıkabilirmisiniz bende içindeyim bu işin şu an güçlü rakibiniz benim yani
sen tam bi komedısın haa bana kontor gereqmez de sen bana hunkar'da bi pide söle yeter Icon_biggrin
bana knt şimdi lazım yaşlanınca napim Icon_biggrin
ByLord demiş kisen tam bi komedısın haa bana kontor gereqmez de sen bana hunkar'da bi pide söle yeter Icon_biggrin

pazar günü işimi gör sana giderken alırım Thumbup sorun olmaz aramızda dün özgüre moda kafede pasta ısmarladım işimi gördü die Icon_biggrin bende sorun olmaz işimi görmesende ısmarlarım param oldu zaman köpeniz olsun adam olun yeter Icon_biggrin

TUUBİŞ demiş kibana knt şimdi lazım yaşlanınca napim Icon_biggrin

okadar uzun süreceğini sanmam yaz tatilindeyiz işiniz yok gücünüz yok ben staj yapıyom fazla bişi yapamıyorum zaten

Güzel bir yaklaşım Takdir Ettim : )
Blu3Y0lcu demiş ki

neden abartıyosunuz sanki çok bişi ben eskiden mod oldum sitede 10 binden fazla konu sayım vardı msj ları hiç saymıyorum yani
AmeleSezgin demiş ki
Blu3Y0lcu demiş ki

neden abartıyosunuz sanki çok bişi ben eskiden mod oldum sitede 10 binden fazla konu sayım vardı msj ları hiç saymıyorum yani
tabi o kişiden kişiye değişir sana göre çok normaldir ama bana göre çok büyük bi rakam
vallahi istim bir haftamı almaz bu olay Icon_biggrin warezlenecek kocaman bi sanal var çünki
Sezgin ben 500 yapam mesaj sayımı site olarak bana bir hediye Alın : P
Siz olanı bilmiyorsunuz.? Icon_biggrin
Geçen bi sitede CoAdminlik yapan iyi konu basan bi çocuk var ,
demezmi ,sizin siteye gelirim 100 konu açarım , 5 ytl para alırım demezmi Icon_biggrin
ben koptum haha Icon_biggrin
100 Konumu dedim, gel de baq İçerikden Yararlanabilmeniz için Üye Olmanız Gerekmektedir.Üye_Ol
en çok konu gönderenler bölümüne ,
bu mesajları gönderenler enayimi dedim bedavaya yolluyorda senın ozellıgın ney dedim ...
Son söz olaraqta , Dünayada tek akıllı senmı kaldın dedim çocuk kaçtı hahaha Icon_biggrinIcon_biggrinIcon_biggrin
Sayfa: 1 2 3
Referans URL